Viatges Mou-Te, tu Agencia de Viajes en l'Eixample

De lunes a jueves
de 9:00 a 13:30
de 16:00 a 19:30

Viernes
de 9:00 a 13:30
de 16:00 a 19:00

Blog
Top

Xina

Desde $2735 por persona

INCLOU:

 • Tots els vols
 • Allotjament en hotels categoria 4 * i 5 *
 • Pensió completa, incloent-hi una beguda per persona en tots els àpats (aigua, refresc o cervesa ).
 • Guia acompanyant de l’agència i guies locals a Xina de parla castellana durant tot el viatge.
 • Tots els trasllats
 • Totes les entrades indicades
 • Entrades a tots els espectacles indicats
 • Assegurança de viatge i assegurança de cancel·lació
 • Visat (tramitat per l’agència)
 • Totes les taxes d’aeroport, i taxes hoteleres
 • Totes les propines

 

 

 

 • Departure
  Barcelona
 • Departure Time
  10:15
 • Return Time
  20:25
 • Incluido
  Xina
  Desayuno
  Guía
  Entry Fees
  Tasas incluidas
  Media pensión
  Pensión completa
1
DIA 17 AGO -BARCELONA- PEKÍN
Trobada a l'aeroport de Barcelona per prendre el vol de les 10:15 de Finnair a Hèlsinki i d’allà enllaç en el vol internacional a Pekín. Àpats i nit a bord.
2
DIA 18 AGO- PEKÍN
Arribada al matí a Pekín, la capital de la Xina. Assistència i transport al Hotel, situat al centre. Installació i dinar. Visita a la plaça de Tianmen i a la Ciutat Prohibida. Sopar a l'hotel. Allotjament
3
DIA 19 AGO- PEKÍN
Esmorzar bufet al hotel. Visita amb guia local de la ciutat, incloent el Temple del cel i els Palaus d’Estiu. Dinar en un restaurant local. Avui al vespre, sopar en un conegut restaurant tradicional de la ciutat. Nit al hotel.
4
DIA 2O AGO- PEKÍN: GRAN MURALLA i ESPECTACLE DE KUNG FU
Esmorzar bufet al hotel. Excursió a la Gran Muralla. Dinar en un restaurant de la zona. Per la tarda visita d’una fàbrica de Jade. Al vespre, espectacle de Kung Fu al Red Theater. Sopar i nit a l'hotel.
5
DIA 21 AGO- PEKÍN- XIAN
Esmorzar bufet al hotel i trasllat a l'aeroport. Vol a Xian. Visita la Pagoda de l'Oca Salvatge, dinar en restaurant local, i visita de la ciutat. Sopar i nit en hotel del centre.
6
DIA 22 AGO- XIAN : ELS GUERRERS DE TERRACOTA, i SOPAR ESPECTACLE
Esmorzar bufet al hotel i a visita al Museu dels guerrers de terracota. Dinar en restaurant. Al vespre sopar- espectacle de danses i músiques tradicionals. Allotjament i nit al hotel.
7
DIA 23 AGO- XIAN - GUILIN
Esmorzar bufet al hotel i trasllat a l'aeroport. Vol a Guilin, ciutat coneguda per el extraordinari paisatge que l’envolta. Dinar al hotel i visita de ciutat i de la Cova de la Flauta. Sopar i nit al hotel.
8
DIA 24 AGO- GUILIN : CREUER PEL RIU LI
Esmorzar bufet al hotel i creuer pel riu Lijiang entre Guilin i Yangshuo, de dia sencer. Arribada a Yangshuo a la tarda. A la hora indicada, tornada en autocar a Guilin . Sopar i nit a l'hotel.
9
DIA 25 AGO- GUILIN –SHANGAI
Excursió nocturna en vaixell pel Bund Esmorzar bufet al hotel, i trasllat a l'aeroport. Vol a Shanghai. Dinar en un restaurant local. Inici de les visites a la ciutat amb un passeig en bus per veur una panoràmica de la ciutat i el barri vianant de botigues. Seguirem a la zona de Pudong. Soparem en un restaurant de la zona i, ja de nits, passeig nocturn en vaixell a través del riu Bund, per veure des del riu les espectaculars vistes dels gratacels il·luminats. Nit al hotel.
10
DIA 26 AGO- SHANGHAI
Espectacle d’acrobàcies. Esmorzar bufet al hotel, i continuació de les visites a la ciutat.. Dinar en la zona del barri antic. Visita del Temple del Buda de Jade. Al vespre espectacle d'acrobàcies. Sopar en un restaurant local. Nit al hotel.
11
DIA 27 AGO- SHANGHAI
Tren bala al aeroport / Barcelona.Esmorzar i trasllat en tren bala al aeroport. Vol de sortida amb Finnair cap a Hèlsinki, i d’allà enllaç en vol a Barcelona. Àpats a bord. Arribada prevista a Barcelona a les 20:25. Fi del viatge.

DESTINO

Sorry, the comment form is closed at this time.